Málnaszörpkrém

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Málnaszörpkrém
Eljárások: gőzölés, hűtés, kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db tojás

Elkészítés:

1. A szörpöt a cukorral és a tojásokkal hőálló tálban jól elkeverjük, majd gőz fölé helyezzük, és habverővel állandóan verve habossá gőzöljük.

2. Még melegen adagoljuk, majd hagyjuk kihűlni, végül a hűtőszekrényben egészen hidegre hűtjük.

Ugyanilyen módon más, jó minőségű gyümölcsszörpből (meggy, szilva) is elkészíthető.
Málnaszörpkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 473 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Málnaszörpkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
vegetáriánus ételek