Édes mangóchutney

Édes mangócsatni

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 60 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Édes mangóchutney
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg apróra vágott datolya
3 nagyobb mangó
25 dl fehér ecet
½ teáskanál garam masala
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér

Elkészítés:

1. A zöld mangót meghámozzuk, kimagozzuk, nagy szeletekre vágjuk, és megsózzuk.

2. A piros chilit kimagozzuk; finomra aprítjuk. A garam masalát elkeverjük a nyerscukorral, és egy nagy lábosba tesszük a fehér ecettel. Felforraljuk, majd lassú tűzön 5 percig főzzük.

3. Hozzáadjuk a mangót, a chilit, a finomra reszelt friss gyömbért, és a finomra aprított datolyát. Lassú tűzön 60 percen át főzzük, míg a mangó megpuhul. Meleg sterilizált üvegekbe öntjük, és lezárjuk. A hűtőben tároljuk.

Édes mangóchutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 804 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Édes mangóchutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
most van szezonja