Csirkés-spárgás szendvics

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csirkés-spárgás szendvics
Eszközök: csontozókés, grillező, kés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ db sült csirke
1 kis doboz konzerv spárga
13 dkg szeletelt camembert sajt
4 szelet rozskenyér
5 dkg vaj

Elkészítés:

1. A grillt közepes hőfokúra bemelegítjük. A kenyérszeletek mindkét felét megpirítjuk. Az egyik felüket vajjal megkenjük.

2. A grillezett csirkét lebőrözzük, kicsontozzuk, és nagyobb darabokra vágva a kenyerekre rakjuk. A leszűrt, konzerv spárgaszálakat ráfektetjük.

3. A sajtot a tetejére fektetjük, és annyi időre tesszük a grillbe, amíg a sajt ráolvad, és a csirke is átmelegszik. Azonnal kínáljuk.

Csirkés-spárgás szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 589 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Melegszendvicsek, pizzák Melegszendvicsek, pizzák
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A pizza és a melegszendvics ma már a világon mindenütt ismert és népszerű. Az alap elkészítése egyszerű, a gazdagításhoz pedig szinte minden felhasználható, ami a kamrában található. Különféle formákban készíthetők,... bővebben...
Csirkés-spárgás szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Melegszendvicsek, pizzák Melegszendvicsek, pizzák
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A pizza és a melegszendvics ma már a világon mindenütt ismert és népszerű. Az alap elkészítése egyszerű, a gazdagításhoz pedig szinte minden felhasználható, ami a kamrában található. Különféle formákban készíthetők,... bővebben...
könyvek