Paradicsom ivólé

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc kezdőknek átlagos ár
Eszközök: habverő
Eljárások: kikeverés

Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál sűrített paradicsom
6 kiskanál porcukor
1 csipet őrölt bors
9 dl víz
6 mokkáskanál finomra vágott petrezselyemzöld
ízlés szerint citromlé
Elkészítés:

Az összetevőket simára keverjük a vízzel, és magas, szép formájú pohárban tálaljuk.

A citromlével bekent pohár szélét mártsuk zöldpetrezselyem-vagdalékba, majd óvatosan töltsük bele az ivólevet.

Általában télen készítsük, amikor nincs friss paradicsom.

Hozzászólás beküldése:

Paradicsom ivólé
Paradicsom ivólé
Értékeld elsőként! 1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása

Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...