Borsmártás

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Eszközök: keverőtál, turmixgép
Eljárások: turmixolás

Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál egész rózsabors
2 szelet kenyér
dl almaborecet
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
2 evőkanál egész fekete bors
Elkészítés:

A kenyeret morzsoljuk össze és öntsük rá az ecetet. Turmix-vagy robotgépben őröljük meg a borsszemeket. Adjuk hozzá a kenyeret és az olajat. Keverjük, míg a mártás egyenletes nem lesz.

Sült húsok mellé kínáljuk.
Hozzászólás beküldése:

Borsmártás
Értékeld elsőként! 1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
, ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...