Citromos, nyers gombasaláta

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kezdőknek olcsó
Kép nélkül
Adag: 4-5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg csiperkegomba
1 db citrom
1 gerezd fokhagyma
1 kiskanál apróra vágott petrezselyemzöld
5 szem koriander
2 evőkanál borecet
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 kisebb vöröshagyma
vagy
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

A földes végeitől megtisztított, alaposan megmosott gombát (az utolsó öblítővízbe öntsünk ecetet!) lecsurgatjuk, és hosszában vékonyra szeleteljük. Apróra vágjuk a hagymát, összetörjük a fokhagymát, és a korianderrel együtt a gombához vegyítjük. Meglocsoljuk egy egész citrom levével, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, majd 180 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk vágott zöldpetrezselyemmel, és meglocsoljuk olajjal.

Citromos, nyers gombasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1296 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Francia finomságok dióhéjban ,
Francia finomságok dióhéjban
(Mezőgazdasági Kiadó, 1989)

Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban. Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk, amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja, méltóak a dicséretre. A... bővebben...
Kép nélkül
Citromos, nyers gombasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Francia finomságok dióhéjban ,
Francia finomságok dióhéjban
(Mezőgazdasági Kiadó, 1989)

Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban. Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk, amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja, méltóak a dicséretre. A... bővebben...
szótár