Zöld chilis és gyömbéres mártás

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöld chilis és gyömbéres mártás
Eszközök: keverőtál, séfkés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db zöld chilipaprika
½ kiskanál
6 evőkanál malátaecet
½ kiskanál kristálycukor

Elkészítés:

A közepes nagyságú karikákra vágott chilipaprikát, a 2,5 cm-es megtisztított és hajszálvékony csíkokra vágott gyömbérgyökért a többi alapanyaggal összekeverjük, és felhasználás előtt 120-180 percen át állni hagyjuk.

Adjunk hozzá néhány kanál szezám- vagy extra szűz olívaolajat.
Zöld chilis és gyömbéres mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1025 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
Zöld chilis és gyömbéres mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
tippek, fortélyok