Gyömbérmártás

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gyömbérmártás
Eszközök: kés, keverőtál, séfkés
Adag: 1-2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 és ¼ dl malátaecet
2 dkg apróra vágott gyömbérgyökér
2 szál újhagyma

Elkészítés:

Az ecetet, az apróra vágott újhagymát és a kb. 2,5 cm-es, megtisztított és nagyon vékony csíkokra vágott gyömbért összekeverjük, és használat előtt 10-15 percig állni hagyjuk.

A malátaecet helyett, használhatunk balzsamecetet, vagy bor-, és gyümölcsecetet is.
Gyömbérmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1566 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
Gyömbérmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
bevásárlólista