Tejben sült pecsenye

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tejben sült pecsenye
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg csont nélkül, szeletelt sertéskaraj
igény szerint tej
1 csapott mokkáskanál őrölt kakukkfű
3 dkg vaj
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
néhány csepp citromlé

Elkészítés:

1. A vajat felforrósítjuk és megforgatjuk benne a besózott sertéskaraj-szeleteket.

2. Egy kissé megpirítjuk, majd leöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk az őrölt kakukkfüvet, a sót, a borsot, néhány csepp citromlét és lefedve, kis lángon puhára pároljuk.

3. Tálalás előtt a fedőt levesszük és a maradék levet elpárologtatjuk, hogy sűrű leve maradjon. Főtt krumplival kínáljuk.

Aromatikus, száraz, vegetális ízzel rendelkező, nem fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Tejben sült pecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 367 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Receptfüzet Receptfüzet
(Állatforgalmi és Húsipari Tröszt)

bővebben...
Tejben sült pecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Receptfüzet Receptfüzet
(Állatforgalmi és Húsipari Tröszt)

bővebben...
vegetáriánus ételek