Bázeli szendvics

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bázeli szendvics
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg húsos szalonna
1 fej hagyma
2 szelet ementáli sajt
2 szelet kenyér
1 dl tejszín
1 db apróra vágott gomba
ízlés szerint köménymag
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
igény szerint liszt

Elkészítés:

1. A hagymát, a húsos szalonnát és a gombát apró kockákra vágjuk, kevés vajban megpirítjuk, majd egy kevés vízzel puhára pároljuk.

2. Ezután behabarjuk a tejszínnel elkevert liszttel, sózzuk, borsozzuk, köménymaggal ízesítjük.

3. Ezzel a masszával megkenjük a kenyereket és mindegyiket beborítjuk 1-1 szelet ementálival, grillsütőben megsütjük és a tetejére ropogósra sütött hagymát teszünk.

Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Friss és gyümölcsös, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Bázeli szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 266 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Receptfüzet Receptfüzet
(Állatforgalmi és Húsipari Tröszt)

bővebben...
Bázeli szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Receptfüzet Receptfüzet
(Állatforgalmi és Húsipari Tröszt)

bővebben...
hírlevél