Narancs vörösborban

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Narancs vörösborban
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 db narancs
2 és fél dl száraz vörösbor
2 karika citrom
2 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
2 és fél dl víz

Elkészítés:

1. Keverjük össze a bort, a vizet, a cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget és a citromkarikákat egy edényben, és forraljuk fel. Kevergessük, hogy a a cukor elolvadjon, majd alacsony tűzön pároljuk 3 percig.

2. Reszeljünk le 2 evőkanál narancshéjat, majd hámozzuk meg a narancsot, szedjük gerezdekre, és tisztítsuk meg a gerezdeket is.

3. Tegyük a gerezdeket és a reszelt narancshéjat a forró szirupba, majd hagyjuk szobahőmérsékletig hűlni.

4. Tálalás előtt hűtsük 60 percig a hűtőszekrényben.

Szép, egészséges, sima héjú narancsokat használjunk ehhez a recepthez.
Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Narancs vörösborban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 232 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
Narancs vörösborban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
recept beküldése