Káposzta-alma egyensúlysaláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Káposzta-alma egyensúlysaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ db citrom leve
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
10 szem borókabogyó
1 evőkanál köménymag
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A káposztaleveleket mossuk meg és vágjuk vékony csíkokra. A megtisztított hagymát reszeljük le, a hámozott almát vágjuk apró kockákra.

2. Az egészet tegyük egy salátástálba és szórjuk bele a fűszereket is.

3. Ízesítsük olajjal és citromlével, majd keverjük össze és tálaljuk.

Vöröshagyma helyett használhatunk lilahagymát is, az egész kömény helyett pedig őrölt köményt. Mérsékelhető a citrom és az olaj mennyisége is, és természetesen használhatunk más friss, savanykás almafajtát is.
Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Káposzta-alma egyensúlysaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 400 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Káposzta-alma egyensúlysaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
recepttár