Mangó áfonyával és eperrel

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mangó áfonyával és eperrel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg áfonya
30 dkg szeletelt eper
2 db hámozott, kockára vágott mangó
2 evőkanál száraz fehérbor
1 evőkanál porcukor
ízlés szerint tejszín
vagy
ízlés szerint görög joghurt

Elkészítés:

1. Tegyük a mangót és az áfonyát egy közepes tálba.

2. Szórjuk meg a cukorral, és locsoljuk le a borral, majd keverjük jól össze.

3. Hűtsük hűtőszekrényben 60-120 percig.

4. Tálaljuk hidegen, s külön adjuk mellé a joghurtot vagy a tejszínt.

Ha mangót veszünk, ügyeljünk arra, hogy finom gyümölcsillata legyen, s már az ujjunk nyomására kicsit benyomódjon. Ha még egy kicsit éretlent veszünk, hamar megérik a konyhapulton vagy egy papírzacskóba csomagolva.
Mangó áfonyával és eperrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 331 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
Mangó áfonyával és eperrel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Ventus Libro Kiadó, 2011)

Ízletes, tápláló és laktató receptek minden alkalomra. Több mint 130 csábító salátaötlet. Minden receptet gyönyörű, színes kép illusztrál, mely megmutatja, hogyan fog kinézni a kész saláta. bővebben...
vegetáriánus ételek