Karamellmártás

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Karamellmártás
Eszközök: fakanál, fazék, tűzhely
Adag: 1 adag (6 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl tej
A karamellhez:
6 kávéskanál víz

Elkészítés:

1. Főzzünk szirupot a cukorból és a víz feléből. Amikor a karamell szép aranysárga színű lesz, hagyjuk abba a főzést, és adjunk hozzá a megmaradt vizet.

2. Öntsük a szirupra a tejet, és kevergetés közben forraljuk, hogy a karamell felolvadjon.

3. Helyezzük az edényt hideg vízfürdőbe, s kevergessük a krémet, hogy gyorsabban kihűljön. Kihűlés után tegyük hűtőbe.

Karamellmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 376 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Édességek és készítésük titkai
Édességek és készítésük titkai
(Delta 2000 Kiadó, 1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben közölt receptek segítségével bárki létrehozhatja e csodákat. Megtudhatja, hogyan készülnek a habok, édességek, fánkok,... bővebben...
Karamellmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Édességek és készítésük titkai
Édességek és készítésük titkai
(Delta 2000 Kiadó, 1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben közölt receptek segítségével bárki létrehozhatja e csodákat. Megtudhatja, hogyan készülnek a habok, édességek, fánkok,... bővebben...
vegetáriánus ételek