Almaszósz

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Almaszósz
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
120 dkg jonatán alma
1 teáskanál vaníliakivonat
2 evőkanál citromlé
2 és fél dl víz

Elkészítés:

1. A cukrot és a vizet lábosba tesszük, és addig melegítjük, amíg a cukor felolvad.

2. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt almát. Gyakori kevergetés mellett kb. 20 perc alatt puhára főzzük.

3. A tűzről levéve hozzáadjuk a citromlevet és vaníliakivonatot. Összeturmixoljuk. Melegen fogyasztjuk.

Almaszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 421 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
Almaszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Aprósütemények , ,
Aprósütemények
(Kossuth Kiadó, 2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden tájáról. Ha valamilyen ünnepre készül, válogasson a karácsonyi csillag, a húsvéti puszedli, a Valentin-napi mandulás... bővebben...
most van szezonja