Derék Miksa szendvics

Strammer Max

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Derék Miksa szendvics
Eszközök: kenőkés, kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db tojás
2 szelet főtt sonka
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
ízlés szerint vaj

Elkészítés:

1. A kenyérszeletet megkenjük vajjal, és rátesszük a sonkát.

2. A tojásból tükörtojást készítünk, megsózzuk, megborsozzuk.

3. Rátesszük a sonkás kenyérre, azonnal tálaljuk.

Tükörtojás

Kép nélkül
8 db tojás
2 kávéskanál olaj
1 késhegynyi pirospaprika
ízlés szerint

Lapos, lehetőleg bevonatos serpenyőbe öntjük az olajat, felforrósítjuk, és adagonként 2 tojást beleütünk, vigyázva, hogy a sárgájuk egészben maradjon. Csak a fehérjét sózzuk, mert a sárgája a sótól foltos lesz. Ha kész, meghintjük kevés pirospaprikával és forrón tálaljuk.

Derék Miksa szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 484 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Derék Miksa szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
tippek, fortélyok