Almás palacsinta

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 60 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Almás palacsinta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 nagyobb hámozott alma
2 evőkanál olaj
1 csipet
4 és fél dl tej
2 db tojás
30 dkg finomliszt
ízlés szerint porcukor
ízlés szerint őrölt fahéj

Elkészítés:

1. Az alma kivételével a hozzávalókból csomómentes palacsintatésztát keverek, majd belekeverem a reszelt almát is. Az almát lehet egészen vékonyra szeletelve is a tésztába keverni, de sokkal egyszerűbb a reszelt alma használata.

2. A szokásosnál vastagabb palacsintákat sütök. Mivel a massza olajat is tartalmaz, ezért a sütéshez már nem használok több olajat.

3. A kisült palacsintákat fahéjas porcukorral megszórva tálalom.

Almás palacsinta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 618 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Almás palacsinta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
bevásárlólista