Babos, kukoricás csirke - lassan főzve

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Babos, kukoricás csirke - lassan főzve
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
150 dkg darabolt csirke
25 dkg kockára vágott sonka
30 dkg lecsepegtetett fehérbabkonzerv
vagy
30 dkg kukorica
1 csipet szárított oregánó
1 fej finomra vágva hagyma
2 db összevágott burgonya
20 dl víz
50 dkg darabolt konzervparadicsom
2 teáskanál
1 teáskanál kristálycukor
1 csipet frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Egy hatliteres lassan főző edényt 90 fokra előmelegítünk. Belerakjuk a 8 darabra vágott csirkét, hagymát, sonkát, burgonyát. A vízzel felöntjük. Letakarjuk.

2. Az edény hőfokát alacsonyabbra állítjuk.

3. A csirkét 4-5 óráig főzzük. A csirkét az edényből kivesszük, kicsontozzuk, a bőrét lehúzzuk.

4. A színhúst az edénybe visszarakjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, babot, kukoricát, sót, cukrot, borsot, oregánót. Letakarjuk. Magasabb hőfokon még 60 percig főzzük. Forrón tálaljuk.

Babos, kukoricás csirke - lassan főzve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 876 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
Babos, kukoricás csirke - lassan főzve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egytálételek , ,
Egytálételek
(Kossuth Kiadó, 2009)

Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat – húsokat, zöldségeket, fűszereket – egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de... bővebben...
recept beküldése