Pikáns hagyma és paradicsom

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pikáns hagyma és paradicsom
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db érett paradicsom
100 dkg negyedelt hagyma
2 evőkanál finomra vágott majoránna
½ db finomra vágott piros húsú kaliforniai paprika
1 db finomra vágott zöld chilipaprika
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
igény szerint víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paradicsomot egy percre forró vízbe mártjuk, majd jéghideg vízzel leöblítjük és a héját lehúzzuk. Durvára vágjuk, a magokat eltávolítjuk.

2. A kaliforniai paprikát és a chilit az olajon 7-10 percig pároljuk.

3. Hozzáadjuk a paradicsomot és a hagymát. Sózzuk. Lefedjük és 35-40 perc alatt puhára pároljuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. Majoránnával megszórva tálaljuk.

Pikáns hagyma és paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 557 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Pikáns hagyma és paradicsom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
lexikon