Rostélyos hagymával

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rostélyos hagymával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szelet csontos rostélyos
2 nagyobb fej finomra vágva hagyma
7 és fél dkg liszt
2 evőkanál vaj
4 evőkanál száraz fehérbor
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk. A vajat egy nagy serpenyőben közepes tűzön felmelegítjük, a hagymát 5 perc alatt megpároljuk.

2. Belerakjuk a hússzeleteket, és oldalanként 2 percig pirítjuk.

3. Felöntjük borral. Sózzuk, borsozzuk. Még 5 percig (ha sültebben szeretjük, kicsit tovább) pirítjuk. Tányérra rakva, saját hagymás szaftjával leöntve, forrón tálaljuk.

Fűszeres, erőteljes ízű, igen testes, száraz, karakteres vörösbor illik hozzá.
Kiváló, igen testes, elegáns száraz vörösbor illik hozzá.
Rostélyos hagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 563 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Rostélyos hagymával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
hírlevél