Citromos pulyka

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Citromos pulyka
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szelet vékonyra szeletelt pulykamell
1 db citrom leve
1 csipet édesnemes pirospaprika
1 csipet frissen reszelt szerecsendió
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
7 és fél dkg liszt
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A pulykát tálba rakjuk, a citromlevet ráöntjük, hozzáadjuk a paprikát és megszórjuk szerecsendióval. Sózzuk.

2. Összekeverjük, és 10 percre félrerakjuk. A húsról a páclevet leöntjük, félrerakjuk.

3. Egy serpenyőben az olajat közepes tűzön felmelegítjük. A húst lisztbe forgatjuk, a felesleget lerázzuk. A húst 5 perc alatt megsütjük.

4. Hozzáadjuk a leöntött páclevet, és még további 5 percig sütjük, amíg a pulyka puha lesz. Forrón tálaljuk.

Citromos pulyka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 574 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Citromos pulyka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
bevásárlólista