Mézmázas hagyma

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mézmázas hagyma
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál méz
25 dkg bébi hagyma
vagy
25 dkg gyöngyhagyma
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 és ¼ dl fehérborecet
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát forró, sós vízben 2 percig főzzük. Leszűrjük, lecsöpögtetjük.

2. Egy serpenyőben az olajat, az ecetet és a mézet összemelegítjük.

3. Hozzáadjuk a hagymát. Sózzuk. 15 perc alatt közepes tűzön puhára pároljuk. Forrón vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.

Mézmázas hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 663 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
Mézmázas hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Gyorsan finomat
Gyorsan finomat
(Kossuth Kiadó, 2009)

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű... bővebben...
twitter