Panna cotta

Panna cotta

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Panna cotta
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dl tejszín
6 lap zselatin

Elkészítés:

1. A zselatint kevés hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A tejszínt a cukorral felforraljuk, és állandó keverés mellett 15 percig főzzük.

2. Levesszük a tűzhelyről, teljesen feloldjuk benne a zselatint, miközben folyamatosan keverjük.

3. A tejszínkeveréket adagolóformákba töltjük, és néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük. Erdei gyümölcsökkel vagy eperrel tálaljuk.

Panna cotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 539 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
Panna cotta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz kulinária
Olasz kulinária
(Vince Kiadó, 2011)

Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai konyhaművészet világában. Hát még ha beül a legközelebbi olasz kisvendéglőbe, esetleg saját maga főz valami igazi... bővebben...
könyvek