Pesto

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pesto
Adag: 1 adag (0.2-0.3 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál fenyőmag
2 evőkanál forró víz
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
igény szerint friss bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, az olajat, a sót, a borsot összeturmixoljuk.

2. Egy tálban a parmezán sajttal és a forró vízzel összekeverjük. (A hozzáadott víz mennyiségétől függ, hogy sűrűbb vagy hígabb a pestónk.)

Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 835 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
(Kossuth Kiadó, 2008)

A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült... bővebben...
vegetáriánus ételek