Sült gesztenye

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült gesztenye
Eszközök: keverőtál, sütő, szűrő, tepsi
Eljárások: áztatás, sütés, szűrés
Adag: 1 tepsi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg gesztenye

Elkészítés:

1. A gesztenyét néhány órát vízben áztatjuk, lecsurgatjuk, és hegyes késsel domború felén

bevágjuk a héját.

2. Vágott oldalával lefelé tepsibe rakjuk, és közepesen meleg sütőben addig sütjük, amíg héja szétnyílik és ropogós lesz, belseje pedig puha.

Sült gesztenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 409 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Sült gesztenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
pinterest