Sárgarépás káposztasaláta

Salata me lahano kai karota

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sárgarépás káposztasaláta
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb fej Julienre vágott káposzta
4 kisebb szál Julienre vágott sárgarépa
vagy
4 kisebb szál reszelt sárgarépa
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
másfél evőkanál citromlé

Elkészítés:

1. A káposztát egy nagy salátástálban összevegyítjük a sárgarépával.

2. Az olajat kikeverjük a citromlével, és a salátára locsoljuk.

3. Alaposan összeforgatva tálaljuk.

Sárgarépás káposztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2101 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Sárgarépás káposztasaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
pinterest