Fűszeres ropogtatnivaló

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszeres ropogtatnivaló
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg reszelt parmezán sajt
25 dkg hámozott mandula
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál szezámmag
1 evőkanál köménymag
1 evőkanál koriander
1 evőkanál pirospaprika

Elkészítés:

1. Az utcán kapható kész pattogatott kukoricát tálba terítjük. Az olajat teflonserpenyőben megforrósítjuk, és a mandulát beleöntve, kevergetve megpirítjuk.

2. A többi ízesítővel megszórjuk, és még 1 percig a tűzön kevergetjük, hogy a fűszerek illatát előcsalogassuk.

3. A tűzről lehúzva a sajttal megszórjuk, és a kukoricára terítve kihűtjük.

Csak frissen jó!

Fűszeres ropogtatnivaló
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 775 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Fűszeres ropogtatnivaló
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
ételfotó