juharszirup

Ahornsirup, jarabe de arce, maple syrup, sciroppo d'acero, sirop d'érable

juharszirup
Az Észak-Amerikában, elsősorban Kanadában élő juharfa nedve
Könnyen folyós és édes, kissé barnássárga színű és egyedi ízű édesítőszer. Amerikában a palacsinta elmaradhatatlan kísérője.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
juharszirup
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
ételfotó
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!