Kis sajtlexikon

Gyártásuk, származásuk, csoportosításuk, ízük

Kis sajtlexikon  
Kis sajtlexikon
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: M-Érték Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 301
ISBN: 9637304053
A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál, spanyol, svájci és svéd sajtok. A sajtok származása, gyártása, összetétele és ízvilága. Amit a sajtgyártás történetéről tudni érdemes. Számtalan recept ízletes fogásokhoz és desszertekhez. Gyakorlati ötletek: a sajt szeletelése és tálalása, a sajtokhoz illő ételek és borok kiválasztása.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

8      Sajttörténelem

14    Sajtkészítési eljárások

30    A sajtok élvezete

42    Sajtábécé

296  Tárgy-és receptmutató


Kinyit
lexikon