Sajtok

Komplett útmutató a világ több mint 300 sajtjáról

Sajtok  
Sajtok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 192
ISBN: 963-368-307-6
A 190 oldalas keménykötésű könyv segítséget ad az ízlésnek és az alkalomnak megfelelő sajtok kiválasztásához, a sajtok felszolgálásához, a tökéletes sajttál összeállításához, valamint a sajt és a megfelelő bor párosításához.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

4

A kezdetek

6

A sajtkészítés tudománya és művészete

9

Állatok, fajták, tej

10

Termőföld és flóra

13

A sajtkészítés

14

Friss sajtok

19

Natúr sajtok

47

Lágy sajtok

59

Félkemény sajtok

77

Kemény sajtok

107

Kékpenészes sajtok

145

Sajtkülönlegességek

165

Sajtok kiválasztása és vásárlása

173

Tökéletes sajttál összeállítása

174

Sajt a konyhában

176

Bor és sajt

178

Egyéb tejtermékek

180

Mítoszok és tévhitek

182


Kinyit
most van szezonja