Marhából készült ételek

Marhából készült ételek  
Marhából készült ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Szalay Kiadó
Oldalszám: 48
ISBN: 963-2370-08-2
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

A marha

3

Bélszín angolosan

5

Hátszín angolosan

5

Bélszín Wellington módra

6

Tűzdelt bélszín

7

Tűzdelt hátszín

8

Bélszín Boszton módra

8

Bélszín Pompadour módra

9

Bélszín Colbert módra

10

Bélszínszeletek vadász módra

10

Bélszínszeletek Rossini módra

11

Bélszínszeletek villa francia módra

12

Matrózhús párizsiasan

13

Hamburger

14

Párolt marhahús

14

Pörkölt rostélyos

15

Lecsós rostélyos

16

Serpenyős rostélyos

17

Alföldi rostélyos

18

Kaszinórostélyos

19

Debreceni rostélyos

20

Párolt marhasült

21

Tournedos Budapest módra

22

Rákóczi-rostélyos

23

Magyaros bélszínérmék

24

Narancsos marhafelsál

25

Bélszínszelet Choron-mártással

26

Bélszíntokány Sztroganov módra

27

Gundel bélszíntokány

27

Vetrece

28

Erdélyi tokány

29

Kávés marhatokány

30

Burgonyapürével burkolt marhahús

30

Mustáros marhasült római tálban

31

Hamisvadas marhaszeletek

32

Sárgaborsós marharagu

33

Hétvezér-tokány

34

Pusztapörkölt

35

Zengői rostályos

36

Hunyadi töltött rostályos

37

Csáki töltött rostélyos

38

Borsos bélszínfilé

39

Svájci máj

40

Tűzdelt máj

41

Marhahús-pástétom

42

Főtt-füstölt marhanyelv

42

Pacalpörkölt

43

Becsinált pacal

44

Belsőségpörkölt

45

Velős párnácska

45


Kinyit
ételfotó