Laci Bácsi receptgyűjteményéből

Boldogasszony, Böjtelő és Böjtmás hava/Január, Február és Március hónapok ünnepi receptjei

Szerző:
Kiadó: MediaM Complete artworks
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 96
ISBN: 963-202-024-3
Hozzászólás beküldése:

Tartalomjegyzék

Mártások, öntetek 
Remoulád mártás; Kapormártás; tejszínes mártás
Saláták
Feketeretek saláta; Csicsókasaláta
Levesek
Fácánleves csigatésztával; Aszalt szilva leves; Fokhagymaleves cipóban; Árpagyöngy leves; Káposztás cibereleves
Meleg előételek, egytálételek
Banán sonkaköntösben; Alföldi töltött krumpli; Kelkáposztás töltött tojás; Töltött karalábé kapormártással
Szárnyas ételek
Töltött pulykamell; Lecsós réce
Házinyúlból készült ételek
Nyúlaprólék leves; Alföldi töltött nyuszi
Halételek
Vincellér csukája; Harcsapaprikás kapros túrógombóccal; Rajnai lazac tejszínes mártással
Vadételek
Őzfilé tűzdelve
Sertéshús ételek
Böllérek tüskös pecsenyéje; Szalontüdő kenyérgombóccal; Székelygulyás; Töltött kel tejfeles krumplival
Marhahús ételek
Csáky rostélyos vajas galuskával
Köretek
Sütőtk vajban; Kenyérgombóc; Zsuzsanna-burgonya; Kapros túrógombóc; Vajas galuska
Desszertek
Aranygaluska, borsodó; Töltött zsömle; Poncrichter babtortája; Gyümölcskenyér; Stíriai metélt; Széllel bélelt; Eperkrém torta; Zsuzsanna torta; Kókuszos madártej; Tolófánk; Deék torta; Kossuth-kifli; Fonott pampuska; Rácsos almáslepény; Mákos gombóc szilvásterccel; Szapáry torta


Kinyit