Disznóölés - feldolgozás

Disznóölés - feldolgozás  
Disznóölés - feldolgozás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás éve: 1959
Oldalszám: 85
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

3

A disznóölés

5

A vér felfogása

6

A sertések pörzsölése

6

A sertés fölbontása és szétdarabolása

7

A disznóöléshez szükséges edények

10

A béltisztítás

12

A sertés feldolgozásának sorrendje

14

Néhány szó a húsfélék füstöléséről

15

A sertés feldolgozásával kapcsolatos receptek

17

Vegyes receptek

59

Hasznos tudnivalók

67

A disznótoros vacsorák összeállítása

69


Kinyit
most van szezonja