888 hasznos tipp

Konyhai tanácsok háziasszonyoknak

888 hasznos tipp  
888 hasznos tipp
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kheirón 97 Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 160
ISBN: 963-8579-05-6
Könyvünk 888 hasznos tippjével a háziasszonyoknak szeretnénk segítséget nyújtani a konyhai feladatok, elsősorban a főzés, sütés, befőzés, fagyasztás, vendéglátás köréből. Tanácsaink között számos apró fogás, fortély található, amely megkönnyíti, meggyorsítja, egyszerűbbé teszi a mindennapok konyhai teendőit.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
twitter

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

501 konyhai tipp háziasszonyoknak 501 konyhai tipp háziasszonyoknak
Szerző: Donald, Pamela
Kiadó: Tevan Kiadó (1999)

Ez az 501 remek konyha ötlet Pamela Donald angol háziasszonytól származik. A tanácsok praktikusak, mert...

A tudós szakács A tudós szakács
Szerzők: Wolke, Robert, Parrish, Marlene
Kiadó: Akadémiai Kiadó (2010)

A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel,...

Konyhai fortélyok Konyhai fortélyok
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1998)

Ezt a hasznos tanácsokat adó könyvet a konyhában kell tartanunk és nem a könyvespolcon, hiszen minden fontos...

Nagy szakácsok kis fortélyai Nagy szakácsok kis fortélyai
Szerző: Gerer, Reinhard
Kiadó: Magyar Könyvklub (1995)

Reinhard Gerer, a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben. Olyan ötletekkel szolgál, olyan...

A tökéletes ebéd A tökéletes ebéd
Szerzők: This, Hervé, Monchicourt, Marie-Odile
Kiadó: Akadémiai Kiadó (2010)

A „molekuláris gasztronómia” meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és...

Fortélyok a konyhában Fortélyok a konyhában
Szerző: Tölli László
Kiadó: Presztízs Kiadó (1991)

Aki kézbe veszi ezt a szakácskönyvet többszáz recept között válogathat. A receptek széles skálája a...

Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig
Szerző: This, Hervé
Kiadó: Akadémiai Kiadó (2011)

A "Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig" azonban nemcsak azért alapmű, mert nemzetközi hírnevű írója új...

100 hasznos ötlet: konyha 100 hasznos ötlet: konyha
Szerző: Rose, Sue
Kiadó: Alexandra Kiadó (2003)

A konyha az otthon egyik legfontosabb helyisége. Egy jól tervezett, elegáns konyha kellemes érzésekkel tölt el...

Konyhai tippek A-tól Z-ig Konyhai tippek A-tól Z-ig
Kiadó: Grafo Kiadó (2011)

Több mint 400 tipp, ötlet és jó tanács segítségével megtudhatjuk,hogyan lehet időt és fáradságot...

Nagyi szakácskönyve Nagyi szakácskönyve
Szerző: Papp Katalin
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

A szerző egyszerűen elkészíthető fogásokkal, érthető receptekkel, könnyen beszerezhető alapanyagokkal...

182 recept a mikrohullámú sütőhöz 182 recept a mikrohullámú sütőhöz
Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)
Konyhai kisokos Konyhai kisokos
Szerzők: Verő Juli, Jámbor Zsóka
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)

Rohanó életünkben egyre több dolgot kapunk készen. Gyorsétteremben étkezünk, a hipermarketekben szinte...

A halászlé titkai A halászlé titkai
Szerző: Zelenák János
Kiadó: Duna International (2009)

Hazánk egyik legkedveltebb, legismertebb étel specialitása, a halászlé hungarikumnak számít. A gyakran...

Egy nap az elBulliban Egy nap az elBulliban
Szerzők: Adriá, Ferran, Soler, Juli, Adriá, Albert
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

A Spanyolországban található elBullit a világ legjobb éttermeként tartják számon. A személyzet minden évben...

Kapcsolódó cikkek