400 kínai recept

400 kínai recept  
400 kínai recept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1984
Oldalszám: 154
ISBN: 963-231-710-6
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

7

A kínai tájak konyhái

8

Néhány étkezési tudnivaló

9

A kínai konyha sütési-főzési eljárásai

11

Keleti fűszerek és alapanyagok

14

A mértékegységekről

16

Rizsételek, receptek

17

Tojásételek, receptek

23

Zöldségételek, receptek

29

Levesek, receptek

45

Tésztafélék, receptek

58

Saláták, receptek

67

Mártások, pácok, dressingek és ízesítők

73

Mártások

73

Pácok

79

Dressingek

79

Ízesítők

80

Szárnyasételek

82

Csirke

82

Kacsa

92

Galamb és pulyka

99

Sertéshúsok, receptek

99

Marhahúsok, receptek

115

Halak, rákok, békák, kagylók

128

Halételek

128

Rákkal készült ételek

136

Ételek békacombból

141

Ételek puhatestűek húsából

142

Édességek, csemegék, receptek

144

Betűrendes mutató

150


Kinyit
ételfotó