155 étel a szabadban

Grillen, tárcsán és bográcsban készült finomságok

155 étel a szabadban  
155 étel a szabadban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 120
ISBN: 996-684-500-1
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk ösze.A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon.Kedvcsinálóként nem szeretnénk kiemelni a receptek közül, hiszen rendkívül változatos nem csak a hozzávaló alapanyagok és fűszerek kínálata, hanem az ételek elkészítési módja is: készülhetnek nyárson, fóliában, bográcsban, tárcsában, vaslapon, grillen, vagy egyszerűen a parázsba bújtatva is.A szabadban készült sültek elengedhetetlen kísérői a saláták.A nyári grillszezon idején minden hozzávalót frissen beszerezhetünk.Külön fejezet tartalmazza az öntetek, marinádok, pácok minden ízlést kielégítő választékát.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tárcsában - vaslapon - grillen

4

Fóliában sültek

72

Bográcsban készíthető ételek

80

Pácok és marinádok

97

Saláták

106

Majonézes saláták

112


Kinyit
google+