M-Érték Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

Salátalexikon Salátalexikon
Szerző: Hackstein, Yara
Kiadó: M-Érték Kiadó (2008)

Finom saláták - legjobb receptek - Mindaz, amit tudni kell a salátákról, zöldségekről és egyéb...

Böjtölés élvezettel Böjtölés élvezettel
Szerkesztő: Zsolnai Margit
Kiadó: M-Érték Kiadó (2003)
Aperitifek és digestivumok Aperitifek és digestivumok
Szerző: Pehle, Tobias
Kiadó: M-Érték Kiadó (2007)

Egy kis italkultúra senkinek sem árt. Elvégre nem a vedelés miatt alkották fel a szeszesitalokat. Ennek a fajta...

Sajtok zsebkönyve Sajtok zsebkönyve
Szerző: Bielefeld, Jochen G.
Kiadó: M-Érték Kiadó (2005)

Megkönnyítjük a sajtvásárlást! Kétszázféle sajt fényképpel, a sajtra vonatkozó adatokkal: honnan...

Olajok és ecetek kislexikona Olajok és ecetek kislexikona
Szerző: Iburg, Anne
Kiadó: M-Érték Kiadó (2006)

A legismertebb olajok és ecetek a világon - Mindaz, amit származásukról, gyártásukról, különleges...

Almaecet Almaecet
Szerző: Hellmiss, Margot
Kiadó: M-Érték Kiadó (2003)
Kis sajtlexikon Kis sajtlexikon
Szerző: Iburg, Anne
Kiadó: M-Érték Kiadó (2005)

A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál,...

Tésztalexikon Tésztalexikon
Szerzők: Pehle, Tobias, Andrich, Birgit
Kiadó: M-Érték Kiadó (2007)

Tudja-e, hogy a tészta a boldogság forrása? Megtudjuk, milyen fontos szerepe van a tésztának a...

Magyar ízek varázsa Magyar ízek varázsa
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2012)

A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul"...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek