Kulturtrade Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

Rostonsültek Rostonsültek
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült...

Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet...

A legfinomabb levesek A legfinomabb levesek
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A jól elkészített és megfelelő hőmérsékleten tálalt leves bármilyen étkezés méltó bevezetése lehet....

Klasszikus torták, ünnepi sütemények Klasszikus torták, ünnepi sütemények
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Az ünnepekhez a világon mindenütt hozzátartozik a torta vagy a szép sütemény. Ebben a könyvben mindenki...

Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú -...

Melegszendvicsek, pizzák Melegszendvicsek, pizzák
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A pizza és a melegszendvics ma már a világon mindenütt ismert és népszerű. Az alap elkészítése egyszerű, a...

A megunhatatlan burgonya A megunhatatlan burgonya
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
Ínycsiklandó zöldségfélék Ínycsiklandó zöldségfélék
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Paradicsom, gomba, uborka, sárgarépa, karfiol, cukkíni - a fejes, szálas, leveles zöldségek megannyi színt és...

Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
Szerkesztők: Eperjessy László, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a...

Tésztában sült csemegék Tésztában sült csemegék
Szerkesztők: F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Ezeknek az ínycsiklandó, bár nálunk még talán kevésbé ismert csemegéknek a receptjei alapján könnyen,...

Mártások és öntetek Mártások és öntetek
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk,...

Fantasztikus főtt tészták Fantasztikus főtt tészták
Szerkesztők: F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A világszerte népszerű spagetti, makaróni, ravioli, lasagne hagyományos receptjei mellett nálunk kevésbé...

Népszerű raguk és egytálételek Népszerű raguk és egytálételek
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (0)

A világ sokszínű konyhaművészetében fontos szerepet játszanak a tápláló és ízletes, de egyszerű...

Palacsinták és omlettek Palacsinták és omlettek
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Az omlett és a palacsinta a legegyszerűbb ételek közé tartozik, mégis hihetetlenül sokféle fogáshoz...

Szenzációs saláták Szenzációs saláták
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből,...

Vegyes aprósütemények Vegyes aprósütemények
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (0)

Egyre nagyobb divat házi készítésű süteménnyel kínálni a vendégeket, de a család számára is kellemes...

Édes és sós sütemények Édes és sós sütemények
Szerkesztők: F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Magyarországon is egyre többen hódolnak a teázás örömeinek. E szokás Angliából terjedt el, s vele együtt...

Ötletek gyerekzsúrra Ötletek gyerekzsúrra
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A vendéglátás sok örömet, de néha fejfájást is okoz. Különösen, ha a gyerekek baráti köréről van szó,...

Csábító csirkefalatok Csábító csirkefalatok
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Akár hétköznapi fogásról, akár ünnepi ebédről vagy vacsoráról legyen szó, kötetünk minden alkalomra...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek